Menu
0111 - 218008

Actualiteiten

04 januari 2021

Infomedics gaat uw factuur digitaal versturen

Tandartspraktijk Mondiaal geeft u graag alle aandacht en zorg. Daarom werken wij samen met Infomedics voor het facturatietraject. Voor u kan dit betekenen dat u een factuur ontvangt van Infomedics als u voor controle of behandeling bent geweest.

Vanaf 01-01-2021 ontvangt u de factuur van Infomedics digitaal via een e-mailbericht. Hiermee willen wij bijdragen om de belasting voor het milieu te verminderen. De factuur wordt verzonden naar uw e-mailadres welke bij de praktijk bekend is. Daarnaast is er voor het openen van de factuur in het e-mailbericht nog een extra beveiliging ingebouwd. Om uw factuur te kunnen openen heeft nog een verificatiecode nodig. Deze ontvangt u per sms op uw mobiele telefoonnummer. Hiervoor wordt het ook het mobiele nummer gebruikt welke is bij de praktijk bekend. Het is dus belangrijk dat de praktijk over uw juiste gegevens beschikt! Zijn er wijzigingen in uw gegevens als e-mailadres en mobiel telefoonnummer? Meld het bij de praktijk! Ter controle van uw gegevens zullen wij deze ook verifiëren tijdens uw bezoek aan de praktijk.

Heeft u geen mogelijkheden om een e-mailadres en mobiel telefoonnummer beschikbaar te stellen aan de praktijk, dan zult u de factuur alsnog via de post (blijven) ontvangen.

Meer informatie met betrekking tot het online regelen van uw betaling(-en) kunt u vinden op www.infomedics.nl. Op deze website is ook informatie beschikbaar over betalingsvoorwaarden en -regelingen. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch contact met Infomedics op te nemen. De servicedesk is maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer 036-2031900.

Zijn er vragen of opmerkingen? Het team van Tandartspraktijk Mondiaal helpt u graag!