Menu
0111 - 218008

Actualiteiten

10 december 2018

Opnieuw versterking voor ons team!

Vorige week konden wij al vertellen dat ons team is uitgebreid met een preventieassistente. Inmiddels is duidelijk geworden dat we opnieuw versterking voor ons team gaan krijgen!

Een nieuwe tandarts

Door de sterke groei van het aantal patiënten is de wachttijd voor het plannen van afspraken langer geworden. Dit heeft natuurlijk niet onze voorkeur. Om ervoor te zorgen dat we afspraken binnen een acceptabele termijn kunnen plannen wordt ons team versterkt met een tandarts: Job Klaver.

Job Klaver komt uit de omgeving van Den Haag; sinds kort woont hij op Schouwen-Duiveland om te genieten van ons mooie eiland. Met een jarenlange ervaring als tandarts en een vergelijkbare visie en behandelingsbeleid zien wij Job als de ideale toevoeging aan ons team.

Aanstaand vaderschap

Er is nog meer nieuws! Vol trots mag ik vertellen dat ik in het nieuwe jaar vader mag worden! Dit betekent dat ik in de periode medio januari/ medio februari tijdelijk minder aanwezig zal zijn. Job zal in deze periode ingezet worden om de praktijk draaiende en bereikbaar te houden.

Het kan dus voorkomen dat u bij uw bezoek aan onze praktijk een nieuw gezicht zult treffen. Heeft dit niet uw voorkeur, dan kunt u dit aangeven bij de receptie.

Wij hopen op uw begrip en wensen Job Klaver heel veel (werk)plezier toe op Schouwen-Duiveland en bij onze praktijk!

Xander Nibbelink en het team Tandartspraktijk Mondiaal