Menu
0111 - 218008

Actualiteiten

17 mei 2021

Facturatie per e-mail

Tandartspraktijk Mondiaal werkt voor het versturen en incasseren van facturen samen met Infomedics. Heeft u de praktijk bezocht voor een periodieke controle en/of behandeling dan kan het zijn dat u een factuur ontvangt. U ontvangt een factuur als uw zorgverzekering (en/of aanvullende zorgverzekering) niet of niet alle kosten voor de geleverde zorg worden vergoed.

De factuur wordt, met ingang van 01-01-2021, door Infomedics digitaal, per email aan u verzonden. Bij dit e-mailbericht is de factuur als bijlage (PDF) toegevoegd. Zodra u de factuur opent krijgt u een verificatiecode via SMS. Met deze code kunt u dan de factuur openen.

Ter controle kan er bij uw bezoek aan de praktijk gevraagd worden naar (de juistheid van) uw emailadres en/of mobiel telefoonnummer. Wijzigen uw gegevens tussentijds? Dan vragen wij u dit door te geven aan de praktijk bij uw eerst volgende bezoek!

Zijn er vragen of onduidelijkheden met betrekking tot het facturatie- en/of betalingstraject dan kunt u contact opnemen met Infomedics of de praktijk.