Menu
0111 - 218008

Actualiteiten

01 maart 2021

Mondiaal bestaat 5 jaar!

Vandaag is het de dag dat we het 5-jarig jubileum van Tandartspraktijk Mondiaal vieren. Xander blikt terug op de afgelopen jaren.

1 maart 2016

Het was de eerste stap in mijn eigen praktijk in Oosterland. Een moment van ongeloof schoot door mijn hoofd, mijn eigen praktijk! Eerst 1,5 jaar bezig geweest met een locatie zoeken, daarna een architect vinden om er een praktijkruimte van te maken en dan uiteindelijk de verbouwing. Door Kees Verspoor van Vivars waren reeds de website, logo en signing ontworpen om zo bekendheid te werven. Patiënten konden vanaf dat moment inschrijven. Zo kon de praktijk starten met ca. 300 patiënten en 3 dagen per week. Binnen een jaar bleek het patiëntenbestand zo hard te groeien dat 3 dagen praktijk voeren te weinig was, en werd de praktijk 4,5 dagen geopend. Het personeelsbestand bestond aan het begin uit Jacqueline, Jacqueline en Janet en al snel kwam Suzanne erbij.

1 maart 2021

5 jaar later is het team uitgebreid met Marieke, Channel, Frank en Caroline en mogen we ruim 2.700 patiënten van tandheelkundige zorg voorzien. Inmiddels zijn we zelfs bezig om behandelkamer 3 te realiseren!

Trots

Wat gaat 5 jaar toch snel! Ik ben trots op hoe de afgelopen 5 jaar zijn verlopen. Ik heb enorm veel plezier gehad (en nog steeds!) in mijn werk. Werk waarin persoonlijk contact, een informele sfeer in een professionele omgeving met een enthousiast team van medewerkers maken dat ik hoop dit nog heel lang vol te houden. Ik ben blij dat ik de uitdaging 5 jaar geleden ben aangegaan!

Graag wil ik de patiënten en medewerkers bedanken voor het vertrouwen en contacten in de praktijk. Jullie zorgen ervoor dat ik mijn werk met veel plezier uitvoer! Wij ontvangen u graag de komende jaren weer met een glimlach.

Op naar het 10-jarige jubileum!